DIV medewerker

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9019328

Over de functie

Ben jij een ervaren DIV professional? Heb je ervaring binnen de publieke sector en ervaring met Decos? Dan wordt dit jouw baan!

Voor een opdrachtgever in de regio van Midden-Brabant ben ik opzoek naar een informatie specialist die fulltime beschikbaar is. Het is belangrijk dat je ervaring hebt binnen de overheid en ervaring hebt met het DMS Decos. Tijdens de opdracht ga je je bezig houden met de volgende werkzaamheden: zorgdragen voor het beheer en de inrichting (ordening, vernietiging, toekenning bewaarcriteria en vorming) van het dynamisch- en semistatisch-, en digitale archief; verzamelen, ordenen en toegankelijk maken van informatie die is vastgelegd in documenten dan wel in andere media; opstellen van interne richtlijnen en procedures; adviseren over werkprocessen in relatie tot documentmangement (archief- en documentbeheer); opstellen van richtlijnen/ kaders voor een goed kwalitatief beheer van documenten en archieven, alsmede toezien op de toepassing ervan; toezien op en eventueel bijsturen van het gebruik van het DMS (Document Management System).

Zijn dit uitdagingen waar jij enthousiast van wordt? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je hebt tenminste een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een vakopleiding bijvoorbeeld SOD I, SOD II en LARM/LRM. Je hebt aanvullende en recente kennis en ervaring op het vakgebied
- Kennis van zaakgericht werken
- Inzicht in de werkwijze in de publieke sector en het gebruik van geautomatiseerde informatiesystemen en ervaring met DMS-systemen, bij voorkeur Decos.

recruiter van de vacature

Lars Witvliet

recruiter van de vacature

Lars Witvliet