Schooljaar 2017-2018: Onderwijs Informatieve Avond

  • Category primair onderwijs speciaal onderwijs voortgezet onderwijs hbo/mbo
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019323

Over de functie

Maandag® Groningen Onderwijs organiseert op maandag 15 mei een on(der)wijs informatieve avond. Ben jij een bevoegd Docent of nog in opleiding en ben jij je aan het oriënteren voor het schooljaar 2017-2018? Tijdens deze avond kun je op een ongedwongen en informele manier met ons sparren over jouw loopbaan binnen het onderwijs in de regio Groningen en Drenthe.

Waar: Maandag® Groningen (Stationsweg 3c)
Wanneer: Inloop tussen 18.00 – 20.30 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs en wil jij de mogelijkheden voor jouw onderwijscarrière bespreken? Maandag® Onderwijs heeft de ambitie om Docenten aan een nieuwe leuke en passende baan in het onderwijs te helpen. Wij detacheren eerste en tweedegraads Docenten in het voortgezet, middelbaar, hoger onderwijs en Leerkrachten in het basis- en speciaal onderwijs. Maandag® heeft uiteenlopende mogelijkheden die variëren in duur en omvang. Met de zekerheid vanuit een vast dienstverband, kun je gedurende je loopbaan werken bij één of meerdere scholen, in jouw regio.

Functie eisen

Wat biedt Maandag® jou deze avond?
• Oriëntatie speeddate met Maandag® Groningen Onderwijs voor jouw onderwijscarrière
• Kennismaken met docenten uit het Maandag® Onderwijs Team
• Feedback op jouw CV
• Het vergroten van jouw onderwijs netwerk

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het schooljaar 2017-2018 en wil jij hier graag met ons over sparren? En kun jij wel hulp gebruiken bij het vinden van een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Schrijf je dan nu in voor de speeddate op maandag 15 mei in Groningen via groningen@maandag.nl of stuur je CV middels de sollicitatieknop. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 050 - 55 35 020.

recruiter van de vacature

Alet Boerma

recruiter van de vacature

Alet Boerma