Verzorgende IG (intramuraal) (VAST CONTRACT)

  • Category ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019257

Over de functie

Katheteriseren, toedienen van medicatie en zwachtelen. Dit is een greep uit de handelingen die jij mag uitvoeren als verzorgende IG. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij Maandag®?

Hoe ziet jouw dag er vandaag eruit, draai jij een ochtend, middag of nachtdienst? Sta jij vandaag op de PG of somatiek afdeling?

Bij binnenkomst drink je een bak koffie met jouw collega’s van de dienst en luister je aandachtig naar de overdracht van je collega van de vorige dienst. Mevrouw de Vries is gevallen en opgenomen in het ziekenhuis en meneer Jansen heeft de griep. Je gaat de medicatie rondbrengen en je helpt cliënten naar het toilet.
Ben jij een verzorgende IG die graag een band wilt opbouwen met zowel je collega’s als de cliënten? Mail je CV en motivatiebrief dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij op 06-20614626
Voldoe jij aan onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Mail je CV dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG (MBO 3)
- Bevoegd en bekwaam met de verpleegtechnische handelingen
- Flexibel inzetbaar (alle diensten)
- Ervaring in de ouderenzorg
- Je bent communicatief vaardig
- In het bezit van een rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 op basis van ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink