Docent Engels (Vast Dienstverband)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019214

Over de functie

Krijg jij energie van het managen van een groep pubers? En heb je een passie voor de Engelse taal die jij aan de huidige generatie wil overdragen? Dan zijn wij bij maandag® op zoek naar jou, om ons team te komen versterken.

Als docent Engels ben jij de expert op jouw vakgebied, en weet jij je leerlingen op een creatieve manier mee te nemen in de verkenning van de Engelse taal en cultuur. Maar je doet meer dan alleen lesgeven: je motiveert leerlingen en stimuleert ze om zichzelf te ontwikkelen. Zodat zij straks in deze internationale samenleving uit de voeten kunnen.

Je bent in jouw rol verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van de lessen, alsook voor de administratieve taken die hierbij komen kijken. Ook lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijsplannen- en materialen.

Ben jij die docent Engels die vakinhoudelijk sterk is, die een passie heeft voor de Engelse taal, en die klaar staat om het komende schooljaar vol energie in te gaan, reageer dan direct!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

• Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid, of in opleiding voor deze lesbevoegdheid
• Ervaring met het geven van Engels in het voortgezet onderwijs is een pré
• Je bent (deeltijd of voltijd) beschikbaar voor het komende schooljaar

Wat biedt maandag® jou?

Werken voor maandag® betekent beginnen met een frisse start, afwisseling in je werk en in je werkomgeving. Dit vraagt van jou dat jij je goed kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en teams, en het brengt jou nieuwe ervaringen en professionele groei.

Daarnaast zorgen wij goed voor onze professionals. We bieden een markconform salaris waarbij je wordt ingeschaald naar opleiding en ervaring, en bieden we tevens een reiskostenvergoeding. En bovenal staat ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat jij als professional cursussen en trainingen aan de Maandag® Academy kunt volgen om jezelf zowel als professional alsook persoonlijk verder te ontwikkelen.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Annet Schijff

recruiter van de vacature

Annet Schijff