Docent Schooljaar 2017-2018 (Vast Dienstverband)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019203

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of juist naar een mooie eerste werkervaring? Lijkt het jou leuk om op verschillende scholen te werken, vanuit de zekerheid van een (vast) dienstverband bij maandag®? Dan kunnen we het komende schooljaar wat voor elkaar betekenen!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en vakinhoudelijk sterke docent, met een relevante lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs, die op zoek is naar een uitdaging in zijn of haar vakgebied.

Herken jij jezelf hierin, en sta je klaar voor de start voor het komende schooljaar, laat mij dit dan weten!

Functie eisen

Wat vragen wij?
• Relevante lesbevoegdheid (of studerend voor lesbevoegdheid)
• Beschikbaar voor minimaal 0,5 fte

Wat biedt maandag® jou?

Wij bieden jou de kans veel nieuwe ervaring op te doen, en daarbij van school te wisselen om te ontdekken wat het best bij jou past. Een bijkomend voordeel is dat terwijl jij aan het werk bent, wij voor jou verder zoeken naar leuke en uitdagende functies, zodat jij ook aan het werk blijft.
Daarnaast zorgen wij goed voor onze professionals: naast een markconform salaris en een reiskostenvergoeding, staan persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Dus wil jij een volgende stap zetten in je carrière, en daarbij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij maandag® aan het juiste adres!

Als je meer wilt weten over wat de mogelijkheden voor jou zijn als (aankomend) docent, neem dan contact met me op, en wie weet sta jij per september fris aan de start voor en met maandag®!

recruiter van de vacature

Annet Schijff

recruiter van de vacature

Annet Schijff