Projectmanager RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019200

Over de functie

Als Projectmanager Ruimtelijke Ordening krijg je de eindverantwoordelijkheid of één of meerdere ruimtelijke projecten binnen een gemeente. Je start met het inwinnen van informatie om er nou echt achter te komen wat er van je gevraagd wordt. Als je duidelijkheid hebt in de gewenste resultaten, maak je een projectplan waarin je de randvoorwaarden stelt. Als dit rond is en je hebt goedkeuring van jouw opdrachtgever, ga je aan de slag met het ontwerp van het project. Je maakt een planning en stelt tussentijdse doelen op. Is het ontwerp van het project klaar? Dan kun je starten met het project. Je bespreekt met je teamgenoten wat er moet gebeuren en verdeelt taken en verantwoordelijkheden. Je houdt de voortgang van het project in de gaten en grijpt zo nodig in.

Voor diverse gemeenten in de regio Den Haag zijn we regelmatig op zoek naar projectmanagers. Er zijn diverse projecten waar leiding aan gegeven dient te worden, zoals: een gebiedsontwikkeling, het implementeren van de omgevingsvisie, het realiseren van (sociale) woningbouw etc. Het gaat zowel om parttime als fulltime opdrachten voor korte of langere periode. Deze opdrachten kun je verrichten vanuit een vast dienstverband bij Maandag.

Als werknemer van Maandag heb je de zekerheid van een afwisselende baan, waarin je jezelf snel kunt ontwikkelen door diverse projecten bij verschillende gemeente te vervullen. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om je via de academy van Maandag bij te scholen of te werken aan je persoonlijke vaardigheden. Ten slotte kan Maandag je facilitairen door bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van een lease-auto om te reizen naar jouw opdrachtgever.

Functie eisen

• Ten minste één jaar relevante werkervaring als Projectmanager RO of gebiedsontwikkeling
• Je beschikt over ten minste een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van planologie en/of sociale geografie
• Je hebt ervaring binnen de gemeentelijke overheid
• Je hebt overtuigingskracht en diplomatiek vermogen

recruiter van de vacature

Joram Linder

recruiter van de vacature

Joram Linder