Psychiater vast dienstverband

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9019187

Over de functie

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij zeggen wat je nu daadwerkelijk hebt aan werken bij Maandag®; wij regelen van begin tot het eind dat jij op de plek komt waar jij jouw functie kan uitoefenen met de taken die jij terug wilt zien.

Als Psychiater bij Maandag® zit jij eens aan de andere kant van de tafel. Samen brengen we in kaart wanneer jij écht gelukkig bent op jouw werkplek. Dit kan voor jou zitten in de doelgroep, grootte van de organisatie of in de vormen van behandelingen die een organisatie biedt aan haar patiënten. Jij vertelt één keer duidelijk jouw verhaal aan mij, een Recruiter met achtergrond in de Psychiatrie en wij regelen een functie waarin jij deze aspecten terug vindt. Doordat wij onze opdrachtgevers goed kennen en een duidelijk beeld hebben van de functie in de dagelijkse praktijk kunnen wij een geschikte match maken.
De taken kunnen uiteenlopend zijn van bijvoorbeeld het uitvoeren van diagnostiek, behandelingen of onderzoek. Tevens is de mogelijkheid tot een functie als manager behandelzaken of geneesheer-directeur. Jij werkt nauw samen met het volledige multidisciplinaire team, waarvan jij hoofbehandelaar bent. Wij verwachten dat jij een inspirator bent met een autonome basishouding. Naast dat jij goed zelfstandig kunt werken, zie je meerwaarde in het werken met een team behandelaren. Je bent planningsvaardig en hebt passie voor innovatie en ontwikkeling.

Functie eisen

 Afgeronde opleiding tot Psychiater
 Big geregistreerd
 Extra aantekening is een pré

Wij bieden
Een marktconform, goed salaris. Een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer, ongeacht het aantal kilometers. Mogelijkheid tot gebruik van een leaseauto. Vanaf de start persoonlijk contact met zowel de Recruiter als Accountmanager. Vast dienstverband met de zekerheid van vaste uren. De mogelijkheid om een kijkje te kunnen nemen in verschillende organisaties, of juist de zekerheid van één vaste plek. De mogelijkheid om mee te kunnen denken over jouw takenpakket.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke