MBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019186

Over de functie

Zorgen doe je met je hart, dat weet jij als geen ander!

Als MBO Verpleegkundige voer jij begeleiding en zorg uit op basis van het opgestelde zorgplan. Samen met jouw collega Verpleegkundigen en Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de zorgvragers. Jij kunt goed werken in zowel teamverband als in zelfstandige taken. Daarnaast zie jij een uitdaging in verantwoordelijkheid over jouw extra aandachtsgebied. Jij bent een opgewekte, hardwerkende Verpleegkundige met een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor.
Samen met jou zoeken wij naar de organisatie waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Hierin houden we rekening met jouw voorkeur en ervaring. Wij hebben de mogelijkheid voor zowel intra- als extramurale functies.

Functie eisen

Gediplomeerde MBO Verpleegkundigen die BIG-geregistreerd zijn. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet deze op verschillende niveaus in te zetten om aan te sluiten. Voor jouw cliënten ben jij geduldig, jij vindt het belangrijk dat zij de juiste zorg en aandacht krijgen. Jij ziet wat er nodig is op hét moment dat jij er bent.
Rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Wij bieden
Een marktconform, goed salaris, met vast uren. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers, of je nu met de fiets, auto of boot komt. Een uitgelezen kans om samen met ons te kijken naar wat jouw wensen zijn! Werken met een doelgroep die bij jouw ervaring past, of juist iets nieuws proberen? Wij hebben intra- en extramurale opdrachten, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Hierin wordt jij door ons, door middel van persoonlijk contact begeleidt om jezelf zo optimaal te kunnen ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke