Verzorgende IG ouderenzorg

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019182

Over de functie

Iedere dag lekkere koekjes bij de koffie, vergezeld door persoonlijke verhalen over vroeger.. dat is wat jij terug krijgt voor de zorg die jij biedt!

Werken als Verzorgende IG in de ouderenzorg is waardevol. Jij kent de cliënten als geen ander en kan met één blik zien hoe een cliënt erbij zit en wat diegene vandaag nodig heeft. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de zorg van cliënten volgens het opgestelde zorgplan. Naast de ADL werkzaamheden voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Het is belangrijk dat jij je als Verzorgende IG kunt vinden in een huiselijke werkomgeving, waarbinnen je streeft naar de beste kwaliteit. Naast de zorg die jij biedt, neem je regelmatig deel aan multidisciplinair overleg, of heb je contact met de familie van de cliënten. Kortom: een erg afwisselende functie.
Jouw dagen zijn nooit hetzelfde, omdat werken met deze uitdagende doelgroep iedere dag iets anders van je vraagt. Daarom is het belangrijk dat jij je als Verzorgende IG flexibel op kunt stellen qua werkzaamheden en creatief bent in de zorg en persoonlijke aandacht die jij aan jouw cliënten biedt.

Functie eisen

 Afgeronde opleiding Verzorgende IG (niveau 3)
 Bevoegd in voorbehouden handelingen.
 Bekwaam of bereid om bekwaamheid actueel te maken
 Rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wij bieden
Een dienstverband met vaste uren waarin wij samen met jou kijken naar de opdrachtgever waar jij je het meest thuis voelt. Wij hebben intra- en extramurale vacatures voor verschillende afdelingen en willen graag horen waar jij affiniteit mee hebt. Werken bij Maandag® betekent dat wij samen met jou bezig gaan met jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende CAO en vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke