Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9019181

Over de functie

Zelfstandigheid binnen een gedreven team, om bij cliënten een glimlach op hun gezicht te toveren, dat is waarom jij je thuis voelt binnen de zorg!

Als Verzorgende IG kun je werkzaam zijn bij verschillende organisaties zoals een verpleeghuis, verzorgingshuis of binnen de thuiszorg. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het werken met verschillende doelgroepen; kraamzorg, gehandicaptenzorg of juist met ouderen.
Jij start jouw dag met een overdracht met collega’s, want iedere dag kan de situatie voor jouw cliënten weer veranderd zijn. Vervolgens biedt jij zelfstandig volgens een zorgplan hulp aan jouw cliënten. Aan de ene kant richt jij je op de persoonlijke verzorging en medische zorg, aan de andere kant leer jij mensen om zichzelf zo goed mogelijk te redden in hun woonomgeving en in de maatschappij.
Samen met jou kijk ik graag naar jouw wensen en behoeften om jouw kwaliteiten op de beste plek in te zetten.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde Verzorgenden IG die bevoegd en bekwaam zijn in verpleegtechnische handelingen.
Rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wij bieden
Een dienstverband met vast uren waarin wij samen met jou kijken naar de opdrachtgever waar jij je het meest thuis voelt. Wij hebben intra- en extramurale vacatures voor verschillende doelgroepen en willen graag horen waar jij affiniteit mee hebt. Werken bij Maandag® betekent dat wij samen met jou bezig gaan met jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende CAO en vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke