HBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9019177

Over de functie

Jouw werk met een lach doen, altijd weten wat er speelt en iedere dag opnieuw die uitdaging aan gaan om het beste uit jezelf te halen!

In de uitdagende functie van Verpleegkundige kun je via Maandag® aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de zorg. Jouw dagen zitten vol variatie. Het ene moment ben je zelf op pad om mensen te helpen, het volgende moment ben je samen met collega’s regievoerder in het opstellen van behandelplannen.
Je komt op een plek waarbij jij jouw zelfstandigheid in kan zetten in een enthousiast multidisciplinair team. Vindt jij het een uitdaging om de zorg rondom cliënten te coördineren en de wens van de cliënt centraal te zetten? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken waar jij jouw kwaliteiten het best kunt inzetten!

Functie eisen

Gediplomeerde HBO Verpleegkundige met BIG-registratie. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet deze op verschillende niveaus in te zetten om aan te sluiten. Voor jouw cliënten ben jij geduldig, jij vindt het belangrijk dat zij de juiste zorg en aandacht krijgen. Jij ziet wat er nodig is op hét moment dat jij er bent.
Rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Wij bieden
Een marktconform, goed salaris, met vast uren. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers, of je nu met de fiets, auto of boot komt. Een uitgelezen kans om samen met ons te kijken naar wat jouw wensen zijn! Werken met een doelgroep die bij jouw ervaring past, of juist iets nieuws proberen? Wij hebben intra- en extramurale opdrachten, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Hierin wordt jij door ons, door middel van persoonlijk contact begeleidt om jezelf zo optimaal te kunnen ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke