HBO Verpleegkundige vast dienstverband

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9019175

Over de functie

Jij de vastigheid van een vast dienstverband met zekerheid qua uren, de cliënt de zekerheid van een opgewekte en bevlogen Verpleegkundige?

Als Verpleegkundige kun je via Maandag® ontdekken welke doelgroep en soort organisatie goed bij jou past. Jij komt jouw kennis en ervaring brengen op een plek waar dit enorm wordt gewaardeerd. Naast dat jij sterk bent in de verpleegtechnische handelingen, zie jij een uitdaging in het coördineren van de zorg rondom een cliënt. Jij wil graag samen met de cliënt en zijn/haar netwerk een plan opstellen en niet vóor iemand.

Functie eisen

Gediplomeerde HBO Verpleegkundigen die BIG-geregistreerd zijn. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet deze op verschillende niveaus in te zetten om aan te sluiten. Voor jouw cliënten ben jij geduldig, jij vindt het belangrijk dat zij de juiste zorg en aandacht krijgen. Jij ziet wat er nodig is op hét moment dat jij er bent.
Rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Wij bieden
Een marktconform, goed salaris, met vast uren. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers, of je nu met de fiets, auto of boot komt. Een uitgelezen kans om samen met ons te kijken naar wat jouw wensen zijn! Werken met een doelgroep die bij jouw ervaring past, of juist iets nieuws proberen? Dit alles vanuit een vast dienstverband. Hierin wordt jij door ons, door middel van persoonlijk contact begeleidt om jezelf zo optimaal te kunnen ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke