GZ-Psycholoog

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9019169

Over de functie

Samen met ons de werkplek creëren waar jij iedere dag met plezier als GZ-psycholoog aan het werk gaat?

Als GZ-psycholoog bij Maandag® kijk je samen met ons naar de sociale kaart waarin jij wilt werken. Wat voor organisaties zijn er en welke sluiten goed bij jouw wensen aan? Staat er bijvoorbeeld al langere tijd een doelgroep op jouw wensenlijstje of wil je nu eindelijk dichter bij huis aan de slag? Bij Maandag® denken wij met jou mee, wij kennen onze opdrachtgevers en zorgen dat jij iedere dag met plezier naar jouw werk gaat.
De functie van GZ-psycholoog kan zeer divers zijn. Belangrijke onderdelen die jij beheerst zijn het uitvoeren van diagnostiek en behandeling. Of dit individueel is of in groepsverband ligt aan de plek waar jij aan de slag gaat. Jij vindt het een uitdaging om uit te pluizen waarom iemand vastloopt in zijn/haar leven en weet met jouw ervaring en up to date kennis de juiste behandeling in te zetten.
Jouw plek in de organisatie is coördinerend. Het is belangrijk dat jij de capaciteiten hebt om verantwoordelijkheid te dragen voor jouw collega behandelaren en zorgt dat iedereen vanuit hetzelfde kader werkt. Jij bent initiatiefrijk, hebt doorzettingsvermogen en maakt dit af met relativeringsvermogen en een vleugje humor.

Functie eisen

 Afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog
 BIG geregistreerd
 Communicatief vaardig
 Een extra aantekening is een pré

Wij bieden
Een marktconform, goed salaris, waarbij je zekerheid hebt van vaste uren.
De kennis en ervaring om met jou dé passende werkplek te vinden. Doorgroeimogelijkheden binnen Maandag® of bij de opdrachtgever. Persoonlijk contact gedurende gehele proces
Mogelijkheid tot een leaseauto.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke