ANIOS/basisarts

  • Category zorg-vvt zorg-ggz zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9019166

Over de functie

Jij hebt jouw diploma Geneeskunde op zak en wil nu werkervaring op gaan doen?

Als basisarts/ANIOS staan alle deuren wagenwijd voor je open. Jij wilt misschien wel ervaring op gaan doen voordat je aan een specialisatie begint of gewoon lekker werken zonder dat je iedere dag met je neus in de boeken zit. Bij Maandag® kijken we met je mee naar de mogelijkheden die passen bij jouw voorkeur.

Bij onze opdrachtgevers is het mogelijk om te leren tijdens het uitvoeren van de functie. Je werkt in een multidisciplinair team en leert omgaan met complexe vraagstukken. Samen met jou kijken wij wat jij belangrijk vindt in een functie en welke organisatie hier goed bij aansluit. Het is mogelijk om je voor langere tijd aan een organisatie te binden, of juist op verschillende plekken te kunnen kijken. In ieder geval zorgen wij ervoor dat je op een werkplek komt waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat!

Functie eisen

- Een afgeronde masteropleiding Geneeskunde
- BIG geregistreerd
- Rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wij bieden
Een goed en marktconform salaris. Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers of de mogelijkheid tot gebruik van een leaseauto uit onze pool. Een uitdagende functie ter overbrugging of voor langere tijd. De mogelijkheid tot een vast dienstverband met vaste uren. Persoonlijke begeleiding en contact vanuit de Recruiter en Accountmanger Zorg.

recruiter van de vacature

Charell Starke

recruiter van de vacature

Charell Starke