Docent Economie 2017-2018

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9019127

Over de functie

Op zoek naar ijverige leerlingen, waar jij jouw passie als docent voor de Economie kwijt kan?

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn we op zoek naar een Docent Economie in de Regio Groningen en Drenthe. Als docent Economie weet jij met behulp van verschillende les vormen de leerlingen te enthousiasmeren voor het vak. Daarnaast zorg jij als docent Economie ervoor dat de leerlingen verbanden leren te zien tussen de economische begrippen en –theorieën en de eigen leefomgeving. Verbinding van de theorie en praktijk is dan ook één van jouw sterke punten. Wil jij voor het volgende schooljaar verschillende klassen op verschillende niveaus lesgeven en beschik jij daarvoor over verschillende lesmethoden en een goed klassenmanagement? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor het vak Economie of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen