Anesthesiemedewerker

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9018945
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Limburg zijn wij op zoek naar een anesthesiemedewerker!
Het gaat om vacatures voor minimaal 24 uur.

Als Anesthesiemedewerker help je onder toezicht van een anesthesist bij het onder narcose brengen van patiënten die geopereerd moeten worden. Aan jou de taak om de patiënt uitleg te geven over wat er gaat gebeuren en deze gerust te stellen. Of het nou een blindedarmoperatie of een knieoperatie betreft; zenuwen zijn er bij de patiënt altijd! Je komt te werken met verschillende types patiënten en collega’s. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een operatie met een team werken onder leiding van plastisch chirurg, neurochirurg of andere specialisten.

Functie eisen

- Opleiding tot anesthesiemedewerker

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor een samenwerking met Maandag® te bespreken? Bel me dan op 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden