Werkvoorbereider

  • Category woningcorporaties
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9018870

Over de functie

Bereid jij grootschalige, complexe bouwprojecten en gebiedsontwikkelingen tot in de puntjes voor? En zoek jij een nieuwe Maandag®?
Als werkvoorbereider stel je bouwplannen, bestektekeningen en kostenramingen op. Daarnaast coördineer je metingen en onderzoeken, zodat je collega's goed voorbereid aan het werk kunnen.
Als ervaren bouwprofessional ben je in staat zelfstandig de werkvoorbereiding voor een compleet woningbouw project te realiseren. Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden van o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor.

Functie eisen

- je beschikt over een MBO/HBO opleiding Bouwkunde
- je bent in het bezit van VOL-VCA
- je hebt 2 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie

Wat biedt Maandag® jou?
- Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
- Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

recruiter van de vacature

Giusi Conti

recruiter van de vacature

Giusi Conti