Leerkracht SO (Contract)

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9018837

Over de functie

Kinderen en jongeren tussen de 4 en 20 jaar met extra zorgbehoeften binnen het onderwijs. Daar zie jij de uitdaging wel van in!
Je wordt ingezet als leerkracht op binnen het speciaal onderwijs. De leerlingen hebben lichamelijke en meervoudige hulpvragen. Je helpt en ondersteunt leerlingen in hun dagelijkse bezigheden en activiteiten.
Standplaats Zuid/ Midden Limburg. Aantal uren gaat in overleg, bij voorkeur fulltime inzetbaar.

Indien je het leuk vindt om via Maandag® te werken, bieden we je een contract en wij zorgen voor het nieuwe schooljaar voor een nieuwe opdracht. Het mooie is dat je er zelf dus niets voor hoeft te doen. Je ontvangt netjes iedere maand je salaris, ook in de vakantie! En wij gaan voor je 'shoppen' bij onze opdrachtgevers. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en ambities.

Functie eisen

- Je hebt een (bijna) afgeronde PABO en vooral van belang dat je een gedreven professional bent, die zich verder wilt ontwikkelen en daardoor kansen aangrijpt. Je staat open voor regulier basisonderwijs, maar door je zorgzame karakter, lijkt het je leuk om een kijkje in de keuken te nemen in het speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal voortgezet onderwijs.
- Liefst per direct beschikbaar
- 1,0 fte mogelijk
- Misschien heb je een aanvullende master-sen of wil je een tweedegraads bevoegdheid gaan behalen, of heb je deze toch al op zak?
- Je bent reisbereid binnen de regio Limburg.

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren

recruiter van de vacature

Kelly Schuijren