Recruiter

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9017665
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Een kennismakingsgesprek hier, een telefoontje daar, een contractaanbieding zus en een recruitmentoverleg zo. Jij kan het allemaal! Ben jij die ondernemende senior Recruiter die we zoeken?

Als senior Recruiter bij Maandag® Groningen word je gezien als een pro-actieve en ondernemende zelfstandige collega . Jij weet een uitstekende pool aan professionals op te bouwen door middel van netwerken, jobboards en Linkedin. Wanneer jouwAccountmanager een vacature heeft, weet jij precies wie je als eerste gaat bellen. Intussen heb je haar overtuigd van en aan de slag gezet met een professional die je vanochtend hebt gesproken. Voor hem moet een passende opdracht in ons netwerk te vinden zijn! Sterker nog, je ziet in persoonlijkheid en het profiel van de kandidaat zo veel potentie dat je hem een vast dienstverband wil aanbieden.

Tussen de intakegesprekken door, waarvan je er acht per week voert, ben je bezig met het up to date houden van je pool. Je bent het eerste aanspreekpunt voor professionals en behandelt binnenkomende sollicitaties. Daarnaast heb je als recruiter regelmatig contact met professionals die je al hebt gesproken. Je bent betrokken bij de opleidingen die Maandag® aan haar professionals biedt en zorgt ervoor dat je sollicitatietrainingen kan geven bij relevante opleidingen. Na het wekelijkse recruitmentoverleg heb je nieuwe energie en ideeën opgedaan om vervolgens weer een killer vacaturetekst online te zetten.

Al met al ben je met veel verschillende zaken bezig op een dag die er nooit hetzelfde uitziet. Afwisseling, fun en dynamiek gegarandeerd!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een HBO diploma
- Je neemt een flinke dosis lef en ondernemerschap mee
- Dit blijkt uit minimaal 3 jaar ervaring als Recruiter, Intercedent of Consultant binnen een commerciële organisatie
- Je houdt van een dynamische omgeving waar je ad hoc moet kunnen schakelen

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden