Beheerder Mechanische Riolering

  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9017660
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wij zijn met spoed op zoek naar een ervaren beheerder Mechanische Riolering!

Bij de afdeling Programmering, bestaande uit de vakgroepen groen, wegen en riolering, ligt het eigenaarschap voor het beheer van de openbare ruimte. We richten ons op de duurzame instandhouding van de openbare ruimte door een planmatige aanpak van beheer en onderhoud.

De nadruk van ons werk ligt op het sturen, plannen en programmeren van technische of specialistische taken. Hiermee geven we invulling aan onze verantwoordelijkheid voor de inzet van de beheerbudgetten, het opstellen van beheerplannen, het opstellen van een integraal meerjaren-programma voor de komende 5 jaar en het opstellen van een uitvoeringsprogramma voor het komende jaar.

Binnen de afdeling Programmering zoeken wij een ervaren beheerder mechanische riolering. Een collega met visie en inhoud. Een collega om samen mee te werken aan ons mechanisch rioleringsstelsel.

Functie eisen

Er liggen verschillende uitdagende opgaven te wachten op het gebied van beheren en vervangen van het rioleringsstelsel. We hebben behoefte aan iemand die ons op tactisch niveau verder weet te brengen. Iemand die weet te schakelen tussen strategisch (beleid/visie/GRP) en operationeel (de uitvoering/de aannemer). Je adviseert voor het vakgebied over aspecten van beheer en onderhoud. Je levert een bijdrage aan het opstellen van beheerplannen en meerjarenprogramma’s. Je bent verantwoordelijk voor specialistische vaktechnische werkzaamheden. Je zorgt voor een goede afstemming met andere afdelingen. Je werkt projectmatig en zo nodig treedt je op als projectleider.

Het opstellen van plannen voor het in uitvoering nemen/brengen van (technische) werken behoort tot je werkzaamheden. Ook het op technische aspecten beoordelen van (extern) voorbereide plannen is onderdeel van je werk. Naast het technisch voorbereiden van werken zorg je voor de bijbehorende afstemming met verschillende partijen en belanghebbenden. Je maakt (kosten)calculaties, regelt aanvragen van offertes en adviseert over opdrachtverstrekking. Ook zorg je voor de vertaling van inspectie resultaten naar kwaliteitseisen, beheerkaders en onderhoudsprogramma’s. Voor jouw plannen bewaak je de kwaliteit, de voortgang en het budget behorende bij de werkzaamheden.

Je bent een professional die weet wat er technisch speelt in de mechanische riolering. Vanuit analyse, stuurinformatie en databeheer geef je proactief invulling aan je taak. Je werkt planmatig met oog voor de operationele aspecten. Aandacht voor communicatie en overleg binnen en buiten de afdeling zijn voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denkniveau met meerdere jaren gerichte ervaring in het werkveld. Mechanische riolering (drukriolering, pompen en gemalen) is jouw “cup-of-tea”. Je kunt goed plannen en organiseren, bent kwaliteitsgericht, nauwkeurig en beschikt over goede adviesvaardigheden.

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden