Verzorgende IG (niveau 3)

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017644
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als Verzorgende IG kun je werkzaam zijn bij verschillende organisaties zoals een verpleeghuis, verzorgingshuis of binnen de thuiszorg. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het werken met verschillende doelgroepen; kraamzorg, gehandicaptenzorg of juist met ouderen.
Jij start jouw dag met een overdracht met collega’s, want iedere dag kan de situatie voor jouw cliënten weer veranderd zijn. Vervolgens biedt jij zelfstandig volgens een zorgplan hulp aan jouw cliënten. Aan de ene kant richt jij je op de persoonlijke verzorging en medische zorg, aan de andere kant leer jij mensen om zichzelf zo goed mogelijk te redden in hun woonomgeving en in de maatschappij.
Samen met jou kijk ik graag naar jouw wensen en behoeften om jouw kwaliteiten op de beste plek in te zetten.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde Verzorgenden IG die bevoegd en bekwaam zijn in verpleegtechnische handelingen.

Wij bieden:
Een dienstverband met vaste uren waarin wij samen met jou kijken naar de opdrachtgever waar jij je het meest thuis voelt. Wij hebben intra- en extramurale vacatures voor verschillende doelgroepen en willen graag horen waar jij affiniteit mee hebt. Werken bij Maandag® betekent dat wij samen met jou bezig gaan met jouw ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende CAO en vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

recruiter van de vacature

Charell Starke

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden