HBO Verpleegkundige

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017642
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

In de uitdagende functie van Verpleegkundige kun je via Maandag® aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de zorg. Jouw dagen zitten vol variatie. Het ene moment ben je zelf op pad om mensen te helpen, het volgende moment ben je samen met collega’s regievoerder in het opstellen van behandelplannen.
Je komt op een plek waarbij jij jouw zelfstandigheid in kan zetten in een enthousiast multidisciplinair team. Vindt jij het een uitdaging om de zorg rondom cliënten te coördineren en de wens van de cliënt centraal te zetten? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken waar jij jouw kwaliteiten het best kunt inzetten!

Functie eisen

Gediplomeerde HBO Verpleegkundigen die BIG-geregistreerd zijn. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet deze op verschillende niveaus in te zetten om aan te sluiten. Voor jouw cliënten ben jij geduldig, jij vindt het belangrijk dat zij de juiste zorg en aandacht krijgen. Jij ziet wat er nodig is op hét moment dat jij er bent.

Wij bieden:
Een uitgelezen kans om samen met ons te kijken naar wat jouw wensen zijn! Werken met een doelgroep die bij jouw ervaring past, of juist iets nieuws proberen? Wij hebben intra- en extramurale opdrachten, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Tevens kijken we samen met jou hoelang jij je aan een organisatie wil binden. Dit alles met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Hierin word jij door ons, door middel van persoonlijk contact begeleidt om jezelf zo optimaal te kunnen ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Charell Starke

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden