Docent Natuurkunde 17/18 (vast dienstverband)

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9017634
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kracht, evenwicht, straling, geluid... je test de theorie graag door ermee te experimenteren. Als docent sta je met veel plezier voor de klas en beredeneer je samen met je leerlingen de juistheid van theorieen. Door aan te sluiten bij actuele onderwerpen, hun belevingswereld en interesses weet je de leerlingen te interesseren voor het vak. Daarbij heb je oog voor de leerling, leg je goed contact, vind je persoonlijke ontwikkeling en een veilig leerklimaat belangrijk. Je bent consequent in je handelen, bent zelfkritisch en werkt leerlinggericht. Door je enthousiasme, win je leerlingen voor je en met je vakgerelateerde kennis breng je de stof op een passende manier over.

Het huidige schooljaar loopt nog, maar je wil graag weten waar je volgend schooljaar aan toe bent. Wij kijken vooruit en bieden je een mooie opdracht voor het hele schooljaar op een school in Limburg. Hetgeen we van jou vragen is op jouw manier je steentje bij te dragen.

What's in it for you? Je vindt het leuk om op basis van detachering te werken. Dit houdt in dat Maandag® jou een contract aanbiedt, waardoor je een vast marktconform salaris (LB/LC) ontvangt en goede arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingezet op langdurige vervangingen. Daardoor krijg je de kans geboden op diverse scholen een kijkje in de keuken te nemen en jouw expertise in te zetten. Om het nog mooier te maken; Maandag® zorgt voor passende opdrachten.

Functie eisen

- Lesbevoegdheid 2e graad natuurkunde (eventueel in opleiding)
- Inzetbaar in de regio Limburg (eventueel zuid oost Brabant)
- Affiniteit met vmbo tot en met vwo
- 0,8 fte beschikbaar
- Schooljaar 2017/2019

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden