Wmo Consulent (interim)

  • Category sociaal domein
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9017628

Over de functie

Als WMO Consulent bij Maandag® ben je breed inzetbaar op de volledige WMO. Of jij nu een indicatie moet stellen op hulp bij het huishouden, complexe woonaanpassingen of beschermd wonen. Deze hele wet kent geen geheimen voor jou!

Je adviseert bij hulpvragen en probeert de individuele burger zelfredzaam te maken, zodat deze (weer) deel kan nemen aan de maatschappij. Door middel van telefonisch onderzoek en/of het afleggen van huisbezoeken stel je vast of jouw cliënt recht heeft op WMO zorg. Met jouw medische kennis, kennis van producten en voorzieningen, goede gesprekstechnieken en objectiviteit ben je in staat om tot een goede vraagverheldering en probleemanalyse te komen. Door het voeren van kantelgesprekken zet je de burger weer terug in zijn kracht en laat je deze inzien wat hij/zij zelf nog kan. Voorzieningen zet je in wanneer de burger hier recht op heeft. Je bouwt een breed netwerk op, zodat je snel de juiste zorgaanbieder weet te vinden wanneer dit nodig is. Offertes vraag je op en analyseer je zorgvuldig, zodat je zeker weet dat de burger op de goede manier geholpen wordt.

Het resultaat van jouw bevindingen verwoord je in een objectieve en juiste indicatie en besluit. Je bent sterk in het helder en kernachtig formuleren en feitelijk correct rapporteren.

Maandag® professionals hebben groen bloed en steken de handen uit de mouwen bij opdrachtgevers die verspreid zijn over het hele land. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Functie eisen

Mocht je niet voldoen aan onderstaande functie eisen dan wordt je niet opgenomen in de sollicitatieprocedure:

- Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
- Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in gespreksvoering en indicaties stellen
- Brede kennis op het gebied van indicatiestelling, diagnostiek en wet- en regelgeving WMO
- Jij kunt een goede balans vinden tussen persoonlijke betrokkenheid en zakelijke distantie
Ervaring als zelfstandig indicatiesteller op WMO is een MUST!

recruiter van de vacature

Amal El Hachmioui

recruiter van de vacature

Amal El Hachmioui