HBO -Verpleegkundige kwaliteit

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017627
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Adviseren, ondersteunen, coachen van collega’s zijn jouw belangrijkste taken in deze functie. Dit is om de kwaliteit van zorg te waarborgen en/of te verbeteren waar nodig. Gedeeltelijk werk je op de afdeling mee maar voornamelijk ben jij aan het signaleren en observeren om inzicht te krijgen bij het functioneren van jouw collega’s.
Hiervoor is een positieve en opbouwende houding nodig met de juiste bejegening richting zowel collega’s als cliënten/patiënten. Belangrijk is het durven geven van jouw mening met daarbij gerichte adviezen. Jij staat voor innovatie en het implementeren van kwaliteit. Daarnaast lever jij een bijdrage aan de multidisciplinaire zorgverlening.

Functie eisen

Verder ben jij verantwoordelijk voor interne en externe audits op zorginhoudelijk gebied, jij hebt de regie. Vanuit je functie ben je betrokken bij het opstellen en monitoren van verbeterplannen.
- Jij bent in het bezit van een HBO Verpleegkunde diploma
- Communicatief vaardig, open houding
- Kennis en vaardigheden overbrengen op het team
- Coachende rol
- Ervaring en affiniteit in de ouderenzorg
- Ondernemend, flexibel en creatief

Wat biedt Maandag® jou?
Jij staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO VVT, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Fleur Schrijver

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden