Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ggz
  • remoteId 9017605
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Paniek- en angststoornis, (manisch)depressief, persoonlijkheidsstoornis, trauma en anorexia. Een greep uit het spectrum. Krijg jij energie om je bezig te houden met complexe problematieken?

Als SPV’er (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) help, begeleid en behandel jij cliënten met een psychische stoornis. De stoornissen variëren van algemene psychische zorgvragen tot complexe psychische problematieken. Je werkt met een doelgroep vanaf 18 jaar, oftewel van jongvolwassenen tot ouderen. De behandelingen voer je samen uit met een disciplinair team dat bestaat uit een psychiater, GZ-psychlogen, SPV’ers en maatschappelijk werkers.

De werkzaamheden kan je uitvoeren in diverse settingen. Er zijn mogelijkheden binnen een ambulant team, een crisisteam en een klinische afdeling. Voor alle settingen voer jij de (intake)gesprekken met cliënten (en hun familie), stel je behandelplannen op en houd jij je bezig met de voortgangen. Welke setting past het beste bij jou?

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe Maandag®? Mail je CV dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626

De startdatum, het aantal uren en de werklocatie (Noord-Holland) zijn in overleg

Functie eisen

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van een afgeronde (post)HBO opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
- Meerdere jaren ervaring in de psychiatrie
- In het bezit van een geldige BIG-registratie
- In het bezit van een rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden