Large Accountmanager

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9017596
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als Large Accountmanager bij Maandag® ben jij verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van duurzame relaties met de grootste klanten van Maandag®. Jij bent verantwoordelijk voor een van de overkoepelende vakgebieden van Maandag® (Overheid, Onderwijs, Gezondheidszorg) en ontwikkelt jezelf in korte tijd naar een echte expert. Je signaleert landelijke ontwikkelingen, ziet kansen en zorgt er mede voor dat Maandag® hier landelijk op inspeelt.

Elke dag ben je gefocust bezig met het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het sluiten van deals. Jouw succes behaal je door nieuwe contracten af te sluiten en lopende contracten te verlengen. Jij fungeert bij iedere klant als dé sparringpartner en adviseur voor allerlei personele vraagstukken. Door jouw kennis en ervaring kom je op ieder DMU-niveau met voorstellen voor (nieuwe) diensten / oplossingen die aansluiten bij de behoefte van jouw klant. Wanneer een (mogelijke) aanbesteding zich voor doet, ben jij verantwoordelijk voor vroegtijdige signalering en beïnvloeding. Jij zet je elke keer opnieuw in om tot overeenstemming te komen met de klant en deze voor langere termijn aan Maandag® te binden. Als Large Accountmanager ben je dan ook een volwaardig gesprekspartner op tactisch / strategisch niveau en ken je de arbeidsbemiddeling als geen ander. Je werkt nauw samen met alle vestigingen van Maandag® Nederland om jouw klanten optimaal te bedienen.
Het doorgronden van grote en mogelijk complexe organisaties zie jij als Large Accountmanager als een uitdaging, want je weet dat je Maandag® hier uiteindelijk nóg succesvoller mee gaat maken. Jij geeft iedere klant de aandacht die zij verdienen en bewerkt projectmatig al jouw Large Accounts in Nederland. Jij krijgt energie van netwerken en weet op een slimme manier in te spelen op de behoeften in de markt. Als Large Accountmanager schrijf jij jouw eigen accountplan en blijf je deze proactief verbeteren naar mate je jouw klanten beter leert kennen. Je geniet van de vrijheid die jij krijgt om het accountplan op eigen manier in te richten én uit te voeren.

De afdeling Large Accountmanagement is relatief nieuw binnen Maandag® en vol in ontwikkeling. Deze afdeling bouwt aan het nog beter voorzien in de personele behoefte van de grootste klanten van Maandag®. Deze klanten zitten verspreid door Nederland, waardoor jij niet vanuit een vaste plek werkzaam bent. Je komt terecht in een professioneel en gedreven team, dat zelfstandig functioneert en op een verantwoordelijke manier geniet van veel vrijheid.

Functie eisen

Bij Maandag® is jouw persoonlijkheid erg belangrijk. Sparren met de business maakt jou enthousiast. Je bruist van energie en vindt het een uitdaging, die je goed beheerst, om snel tussen verschillende werkzaamheden en niveaus te schakelen. Jij houd je aan afspraken en weet relaties als geen ander te onderhouden. Daarnaast ben je ambitieus, kan je goed omgaan met deadlines en wil je het beste uit jezelf én anderen halen. Je bent proactief in je werk en je brengt een flinke portie overtuigingskracht met je mee. Buiten de kaders denken en handelen is waar jij je prettig bij voelt en plezier uit haalt.

Verder:
• Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau
• Ben jij in het bezit van een rijbewijs B
• Heb jij jezelf bewezen in de arbeidsbemiddeling als (key) Accountmanager of Contractmanager
• Heb je ervaring met het maken van accountplannen en accountbewerking
• Ervaring binnen de Overheid, Onderwijs of Gezondheidszorg is een sterke pré
• Ben jij een gedegen gesprekspartner op verschillende niveaus
• Houd jij van een dynamische werkomgeving waar je ad hoc moet kunnen schakelen
• Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het heerlijk om op verschillende locaties (van Maandag®) te werken, met als standplaats Utrecht
• Ben jij fulltime beschikbaar

Maandag®
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben groen bloed. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met duizenden professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector.

Wat bieden wij?
Een goed salaris, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Verder uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een Microsoft Surface, Iphone 5S, leaseauto, collectieve ziektekostenverzekering en pensioensregeling. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in de vorm van opleidingen en coaching.

Tot Maandag®!

recruiter van de vacature

Fleur van Puijenbroek

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden