Inkoopadviseur Re-integratie

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017595
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Heb jij ruime juridische kennis op het gebied van Europese aanbestedingen en ervaring op het gebied van re-integratie? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een gemeente in de regio van Amsterdam zijn ze op zoek naar een Inkoopadviseur Re-integratie. Het werkplein is voor werkzoekenden en werkgevers uit de gemeente van deze regio. Hier komen vragen van inwoners en aanbod van werk en vacatures bij elkaar.
De gemeente geeft uitvoering aan arbeidsbemiddeling, re-integratie en uitkeringsverstrekking aan werkzoekenden. Dit moet ertoe leiden dat klanten, door informatieverstrekking, werkaanbod en training kunnen meedoen en een baan vinden. Inwoners, ook met een beperking, die op zoek zijn naar werk krijgen op het werkplein actieve ondersteuning.

Het Werkplein, is uitgerust met moderne ICT faciliteiten waar werkzoekenden zelfstandig of met begeleiding gebruik van kunnen maken. Ook worden er sollicitatie- en motivatietrainingen gegeven, speeddates gehouden en is er inzage in het actuele werkaanbod van de arbeidsmarktregio Groot Amsterdam. Door bemiddeling krijgen veel van de klanten onmiddellijk bij binnenkomst een werkaanbod.

Voor 01-01-2018 dient de aanbesteding Re-integratie Werk & Inkomen (W&I) te zijn afgerond (denk bijvoorbeeld aan de inkoop van een belastbaarheidsonderzoek, poortonderzoek etc.).
De opdracht loopt in principe tot deze datum. Het betreft een opdracht van 200 uur.

Het inkoopproces beslaat in ieder geval drie fases:
1. Voorbereiding aanbesteding; strategische fase
2. Begeleiding van de aanbesteding;
3. Implementatie.

Tijdens deze fases is de inkoopadviseur procesbegeleider en inhoudsdeskundig op het gebied van aanbestedingen. De inkoopadviseur is verantwoordelijk voor het behalen van de planning en het realiseren van de strategische uitgangspunten.
Het maximale budget voor de gehele uitvoering van de opdracht is €20.000,-.

Functie eisen

-Beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding in de juridische richting;
-Beschikt over ruime juridische kennis op het gebied van Europese aanbestedingen;
-Heeft ruime werkervaring als procesbegeleider van Europese aanbestedingen op het gebied van Re-integratie W&I in de publieke sector;
-Minimaal 3 jaar werkervaring met Europese aanbestedingen waarvan 2 jaar op het gebied van re-integratie, opgedaan in de afgelopen 6 jaar in de publieke sector.

recruiter van de vacature

Mai Pham

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden