Stedenbouwkundige

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017592
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als Stedenbouwkundige binnen de desbetreffende gemeente zal jij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de projecten in de stad. Jij bent verantwoordelijk voor de stedenbouwkundige inbreng in diverse projecten, nieuwe initiatieven en beleidskaders. Op dit moment spelen er veel verschillende projecten en in overleg met de andere Stedenbouwkundigen zal een verdeling van de projecten worden gemaakt, hierbij wordt gekeken naar ieders expersise/kracht.

Je adviseert in projecten met betrekking tot de ruimtelijke inpassing en ruimtelijke kwaliteit, je ontwerpt integrale plannen voor de inrichting van de bebouwde en onbebouwde ruimte in de stad en je tekent en verbeeldt de ontwerpen/plannen. Ook houd je je bezig met het afstemmen met de bij het taakveld betrokken clusters, diensten, bestuurders, bedrijven, burgers en overige belanghebbenden, waarbij belangentegenstellingen kunnen spelen en het uitvoeren van vakspecialistisch onderzoek ten behoeve van de ruimtelijke ontwikkeling.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Stedenbouwkunde, en 3 tot 5 jaar gemeentelijke werkervaring als Stedenbouwkundige. Je hebt ervaring met het werken met diverse programma's als Autocad, Adobe Design en Sketchup. Daarnaast heb je kennis van bestuurlijke processen en een gevoel voor de bestuurlijke verhoudingen.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend net als jou sociale vaardigheden. Je bent innovatief, creatief en hebt een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast ben je iemand met een ondernemende en inspirerende persoonlijkheid en een proactieve instelling.

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden