Communicatieadviseur

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig
  • remoteId 9017562
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als communicatieadviseur binnen deze gemeente heb je een erg leuk en divers takenpakket. Op dit moment spelen er een aantal ontwikkelingen die impact hebben op de inwoners van de gemeente en de organisatie. Goede communicatie is hierin uiteraard essentieel. De communicatie omtrent deze ontwikkelingen beheersen een groot deel van jouw agenda. Je bent sparringpartner, adviseur en coach voor alle betrokken partijen binnen de organisatie omtrent diverse communicatievraagstukken. Je speelt een actieve rol in de kwaliteitsslag die er gemaakt wordt. Van jou wordt gevraagd dat je een heldere visie op het inzetten van innovatieve communicatiemiddelen hebt waarmee je een proactieve bijdrage levert aan de in- en externe communicatie. Tot slot lever je een bijdrage aan het doorontwikkelen van de in- en externe communicatie en positionering van het communicatieteam binnen de organisatie.

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, je hebt bijvoorbeeld de opleiding Communicatie afgerond. Dit heb je aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een gemeentelijke omgeving. Je hebt aantoonbare werkervaring met uiteenlopende communicatievormen, zowel interne als externe communicatie.
Je bent communicatief vaardig, je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren. Je beschikt over zowel politieke als omgevingssensiviteit en je bent analytisch sterk. Je bent te omschrijven als een echte verbinder die makkelijk acteert in een politieke omgeving. Je bent in staat anderen te ondersteunen, begeleiden en coachen in communicatievraagstukken.

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden