Docent Voortgezet Onderwijs

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9017544

Over de functie

Goed onderwijs vraagt om goede docenten! Ben jij klaar om de leerlingen in het nieuwe jaar mee te nemen in jouw passie voor het vak?

Voor verschillende scholen in Groningen en Drenthe zijn wij namelijk op zoek naar bevlogen Docenten voor het nieuwe schooljaar. Wil jij vanuit de zekerheid van Maandag® ervaring opdoen bij verschillende scholen? En ben jij bijvoorbeeld in opleiding of bevoegd voor één van de volgende vakgebieden: Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Nederlands, Engels, Duits of Economie? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als Docent ben jij in staat de ontwikkeling van onze jeugd verder te brengen en weet jij hen mee te nemen in het leerproces van jouw vakgebied. Met behulp van verschillende en interactieve lesvormen zorg jij voor leuke en interessante lessen. Je krijgt via Maandag® de mogelijkheid om vanuit zekerheid ervaring op te doen op verschillende scholen.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug en wil je graag gebruik maken van ons grote netwerk van scholen in de regio? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of stuur je CV naar wisse.vanleeuwen@maandag.nl

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van je opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen