Docent VO 2017-2018

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9017544

Over de functie

Ben jij die gedreven docent op het voortgezet onderwijs die elke leerling de nodige aandacht weet te geven? En zit je al vol in gedachten hoe jij volgend jaar wilt gaan invullen?

Voor verschillende scholen in Groningen en Drenthe zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste Docenten voor het schooljaar 2017-2018. Ben jij in opleiding of bevoegd voor één van de volgende vakgebieden: Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Nederlands, Engels, Duits of Economie? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als Docent ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze jeugd en weet jij hen te enthousiasmeren voor jouw vakgebied. Met behulp van verschillende en interactieve lesvormen zorg jij voor geïnteresseerde leerlingen en neem jij ze mee in het leerproces. Je krijgt via Maandag® de mogelijkheid ervaring op te doen op verschillende scholen, waardoor je volledig je ei kwijt kunt als docent.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug en wil je graag gebruik maken van ons grote netwerk van scholen in de regio? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden