Directievoerder/ Contractmanager Civiele Techniek

  • Region utrecht zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9017536
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Je bent het aanspreekpunt voor de uitvoeringsbegeleiding van zowel civieltechnische als cultuurtechnische projecten, die voortkomen uit beheer en onderhoud, verkeer en bereikbaarheid of gebiedsontwikkeling. Je vervult hierbij de rollen van directievoerder en contractmanager. Je coördineert, bewaakt controleert of toetst de uitvoering van (complexe) projecten in relatie tot het contract en de projectdoelstellingen. Ook bewaak je de voortgang en kwaliteit van de uitvoeringswerkzaamheden.
Je bent budgetverantwoordelijk voor binnen de aanneemsom overeengekomen bedragen en rapporteert aan de opdrachtgever/projectmanager over de voortgang en afwijkingen van de opdracht . Je fungeert als coach voor de toezichthouder(s) en geeft leiding aan het dagelijks toezicht en de uitvoeringsbegeleiding. Je wordt betrokken in de voorbereiding van uitvoeringsprojecten en je bepaalt mede de selectie van uitvoeringspartijen. Je stelt zowel inhoudelijke als procesmatige documenten op en draagt bij aan het besluitvormingsproces, waarvoor je concrete voorstellen opstelt.
Je bouwt actief een netwerk met omgevingspartijen op en onderhoudt dit. Ook lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de afdeling.

Een veelzijdige functie met uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je denkt en werkt op HBO-niveau, bij voorkeur civiele techniek;
- Ook heb je ervaring met contractstrategieën en de bewaking en beheersing van contracten;
- Tools als systeemgerichte contractbeheersing of de kwaliteitborgingsprocedure bij werken in regie (zoals bij UAV GC contracten of bij Best Value Approach) zijn voor jou bekend terrein.

Verder:
- Je denkt analytisch en weet complexe materie snel te doorgronden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je toont de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Breng je dan ook nog een gezonde dosis stressbestendigheid, lef, humor en relativeringsvermogen mee, dan pas jij in onze organisatie!

Wat bieden we je?
Ben jij de Contractmanager die Maandag® zoekt, dan bieden wij een marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact met mij op: linda.grootveld@maandag.nl / 06 53 56 42 94.

recruiter van de vacature

Linda Grootveld

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden