Data-ecoloog

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017511
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Je gaat als Data-ecoloog aan de slag bij deze opdrachtgever. Het team houdt zich bezig met het verzamelen, verwerken en interpreteren van beleidsinformatie. Ook geeft het team advies en voert onderzoeken uit. Je zult werkzaam zijn bij beleidsinformatie.
Jouw werkzaamheden zullen te maken hebben met databeheer- en verwerking. Je houdt je bezig met het digitaliseren van vegetatiekarteringen, je draait mee in een pilot natuurkwaliteit en je controleert externe data-leveringen aan de hand van het leveringsprotocol. Indien nodig breng je gegevens op orde in overleg met ecologen en je brengt monitoringsgegevens samen in de database. Tot slot ben je in staat om voorstellen te doen voor verbeteringen.

Functie eisen

Als Data-ecoloog beschik je over een afgeronde HBO-opleiding in de ‘groene’ hoek aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring als data-ecoloog. Je hebt ervaring met het verwerken van ecologische gegevens in ArcGIS 10. Ook heb je ervaring opgedaan met IMNA, Iteratio en het verwerken van flora en fauna gegevens. Daarnaast heb je ervaring met het maken van complexe GIS analyses . Ook beschik je over werkervaring als Ecoloog in de afgelopen 10 jaar.

Als persoon ben je pro-actief en erg klantgericht. Je kunt goed zelfstandig functioneren maar je bent ook te typeren als een teamplayer. Je bent erg kwaliteitsbewust, bent in staat problemen te signaleren en door te geven aan betrokken partijen.

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden