Projectleider Bodemonderzoek

  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017510
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een groeiende organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een projectleider bodemonderzoek. Als projectleider bodemonderzoek geeft je sturing aan diverse lopende projecten die betrekking hebben op onderzoek naar de kwaliteit van de bodem en partijen grond.

Deze frisse organisatie is op zoek naar een projectleider die het hechte team van 2 projectadviseurs komt versterken. De afdeling bodemondonderzoek onderscheidt zich doordat het advieswerk regelmatig afgewisseld wordt met werkzaamheden buiten in het veld.

Als projectleider heb je een afwisselende baan. Van het maken van planningen, overleggen organiseren tot voortgangsrapportages en verslagen opstellen. Naast het uitvoeren van vooronderzoek en het verrichten van veldwerk, ben je ook bezig met het toetsen van analyseresultaten en maak je rapportages. Tot slot ben jij degene die contact onderhoudt met verschillende belanghebbenden en heb je de rol als verbindende factor. Geen dag is hetzelfde.

Krijg jij er energie van om diverse bodemonderzoeken en partijkeuringen voor te bereiden en te begeleiden. En vind je het leuk om in een klein team te werken waar jij echt het verschil kan maken? Dan sluit deze rol mooi bij jou!

Functie eisen

Heb jij?

Een afgeronde HBO diploma of gerichte MBO opleiding
Kennis van relevante normeringen en wet- en regelgeving op het gebied van bodemonderzoek
Een certificering protocool 2001 (pre)

En ben je verder, resultaatgericht, omgevingsbewust en 32 tot 40 uur beschikbaar?

Neem dan vandaag nog contact met mij op!

recruiter van de vacature

Annerose Verheul

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden