Teamleider Groen

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017504
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij de daadkrachtige verbinder waar ik naar op zoek ben? En heb kennis van Groen? Dan hoor ik graag van je!
Als teamleider Groen stuur je de uitvoering aan in de dagelijkse werkzaamheden gericht op het behalen van niveau ‘verzorgd’ en beheer je het uitvoeringsbudget Groen. Je zet personeel en materieel zo efficiënt mogelijk in. Daarnaast werk je nauw samen met de Assetmanager. Deze participeert in stedelijke (en soms landelijke) overlegstructuren en werkgroepen op het gebied van Groen, levert input voor beleidsvorming en volgt ontwikkelingen en trends op de voet. De Assetmanager Groen vertaalt deze ontwikkelingen naar de praktijk, de teamleider Groen is verantwoordelijk voor de uitvoering van de groenwerkzaamheden. De teamleider Groen neemt deel aan stedelijke overleggen ten behoeve van de totale inzet op Groen in Amsterdam.
Je hanteert de 5 principes van Amsterdam als uitgangspunt voor coachende manier van leidinggeven aan een team van +/- 35 mensen, welke in verschillende parken en bijzondere gebieden verspreidt binnen stadsdeel Zuid, werkzaam zijn.

Functie eisen

- Minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma;
- Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van integraal management;
- Ruime kennis van Groen in de openbare ruimte;
- Ervaring met gemeentelijke processen en gewerkt binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

recruiter van de vacature

Mai Pham

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden