Accountmanager Financieel

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9017495

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team bij Maandag® Maastricht ben ik op zoek naar een accountmanager die het vakgebied Financieel samen met de recruiter op de kaart gaat zetten!

Aan het begin van de week maak je telefonisch afspraken bij huidige klanten en prospects. Dit doe je door van tevoren onderzoek te doen naar de klanten in jouw regio en de juiste contactpersonen bij elke organisatie te vinden. Je zorgt dat je agenda voor die week goed gevuld is.

Daarna bespreek je tijdens het wekelijkse team overleg samen met de Recruiter Financieel de doelen voor die week. De Recruiter levert jou een aantal Cv’s van interessante kandidaten aan en hiermee ga je direct aan de slag! Je stelt de kandidaten voor bij jouw klantenportefeuille. Samen met de Recruiter weet jij de perfecte match te maken tussen professional en opdrachtgever!

Gedurende jouw werkweek als Accountmanager bij Maandag® Maastricht ben je veel buiten de deur. Je gaat op projectbezoek bij professionals of zit om de tafel met potentiële nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast biedt je begeleiding aan professionals die via Maandag® op sollicitatiegesprek gaan.
Je bent continu onderweg en bezig met het realiseren van nieuwe sales!

Staat deze functie jou op het lijf geschreven? Dan zie ik je sollicitatie graag tegenmoet!

Functie eisen

- Een afgeronde HBO opleiding
- Affiniteit met of kennis van de financiële markt
- Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling

recruiter van de vacature

Wieteke den Os

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden