Database Beheerder

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ict
  • remoteId 9017468
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als databasebeheerder kom je te werken bij het cluster Operations. Dit cluster heeft als belangrijkste taak het efficiënt, flexibel en innovatief beheren en exploiteren van de technische infrastructuur van onze opdrachtgever. Het hart wordt gevormd door onze drie databaseplatforms (Oracle, Micrsoft/SQL, Postgres/Enterpise DB) deze zijn dubbel uitgevoerd voor een optimale beschikbaarheid. In deze functie ga je je vooral bezighouden met het technisch beheer van deze databases.
Denk hierbij aan werkzaamheden als het patchen en installeren van gemeentelijke applicaties gekoppeld aan een database. Beheer van de database omgevingen, deze optimaliseren in samenspraak met de DBA groep ook het aanmaken van nieuwe databases volgens de standaards van Equalit. Het bijwerken van gemeentelijke PKI certificaten. Het regulier meedraaien met het incidenten beheer en het oplossen van incidenten
Hierbij vinden we het belangrijk dat je nadenkt over je eigen werk en jezelf de vraag stelt: kan het beter en zo ja hoe dan? Zo vragen wij een bijdrage van jou in het automatiseren van processen, je komt hiervoor met voorstellen en werkt mee aan de uitwerking hiervan.

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij een HBO werk- en denkniveau. Werkervaring in soortgelijke functies vinden wij een grote pré maar is geen vereiste. We vinden het vooral belangrijk dat je leergiering bent en initiatief neemt. Je hebt een duidelijke affiniteit met ICT, hebt lef en durft jezelf te onderscheiden en wilt het maximale uit jezelf halen.

recruiter van de vacature

Akaash Debisarun

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden