Docent AVO

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9017465
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij de AVO Docent waar de leerlingen op kunnen vertrouwen, die structuur kan bieden en net dat steuntje in de rug kan geven?

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en sturen van het leerproces. Het overdragen van kennis en vaardigheden gebeurd op een gestructureerde manier.
Jouw klas zal bestaan uit leerlingen die een (zorg)indicatie hebben en zullen bestaan uit kleine groepen. Verder ben je creatief en praktisch ingesteld en je houdt intensief contact met de ouders/verzorgers over de voortgang en ontwikkeling van de leerlingen.

De school is een stichting met meerdere locaties en gaat uit van verschillende kwaliteiten en capaciteiten van de leerlingen. Door het onderwijsaanbod hierop af te stemmen, komt de leerling zo goed mogelijk tot zijn recht.

Functie eisen

- PABO of 2e graads bevoegd
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd
- Je hebt minimaal 1 jaar werk- en/of stage ervaring binnen praktijkonderwijs

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je zowel korte als lange termijn opdrachten uitvoeren. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden en kunnen wij je eventueel ook voorzien van een lease auto!

Interesse of vragen na het lezen van deze vacature? Ik hoor het graag!

recruiter van de vacature

Valery de Groot

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden