Docent Nask

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • remoteId 9017460
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Fysica, chemie en alchemie is dat voor jou de bekende weg? Dan kan jij de leerling wegwijs maken en ben ik op zoek naar jou!

Je bent verantwoordelijk voor het doceren van het vak Nask aan leerlingen van middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Je lessen bereid je goed voor en je kijkt de toetsen en werkstukken na. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Het gaat hierbij om een functie voor 18 uur per week.

De school waar je werkt staat in Noord-Holland en is vrij modern. Een school waar de leerling zich optimaal kan ontwikkelen waar je je meteen thuis voelt en waar het fijn is om naar toe te gaan voor jou, maar ook voor de leerling. Een school waarin verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid en respect centraal staan.

Functie eisen

- Je hebt een 2e graad lesbevoegdheid (of je zit in de afrondende fase van de lerarenopleiding)
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd
- Je hebt minimaal 1 jaar werk- en/of stage ervaring binnen het onderwijs

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je zowel korte als lange termijn opdrachten uitvoeren. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden.

Voel jij je aangesproken na het lezen van deze vacature of heb jij je twijfels? Laat het mij dan weten en wie weet sta jij binnenkort voor de klas!

recruiter van de vacature

Valery de Groot

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden