Project Manager

  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig bouw en civiel ict
  • remoteId 9017452
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij een onlangs afgestudeerde HBO'er met commerciële en technische kennis, dan is deze functie iets voor jou. Als Junior Project Manager ben je verantwoordelijk voor het schetsen van een heldere projectvisie. Opeenvolgend draag jij zorg voor de opvolging, het toewerken naar projectresultaten en de evaluatie van het project. De projecten liggen voornamelijk in de technische/procesindustrie.

In de rol van Junior Project Manager ben je onder andere verantwoordelijk voor het overzien van de volledige projectketen, het zorg dragen voor het richten van deelprojecten op de doelstellingen van het project, het bepalen van toegevoegde waarde en steunen van besluitvorming, met de projectteams, het ondersteunen en aansturen van de projectleiders in het opstellen van de deel projecten en het gebruik van project- en innovatie hulpmiddelen, het coördineren van rapportage van de deelprojecten, het verzorgen van de voortgangsrapportage aan de belanghebbenden, het coördineren van projectportfolio's en samen met projectleiders de doelstellingen realiseren en het verzorgen van de financiële aspecten van het totale projecten.

Je komt te werken in een uidagende omgeving met veel doorgroei mogelijkheden. Hierbij is ook mogelijk om een lange arbeidsovereenkomst aan te gaan met Maandag®. Bij het bedrijf zijn alle grote industriebedrijven in de regio aangesloten. Deze diversiteit vind je ook terug in de projecten.

Zijn dit werkzaamheden waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Reageer dan snel!

Functie eisen

HBO diploma met opleidingsrichting: werktuigbouwkunde, procestechniek, mechatronica of vergelijkbaar is een vereiste, relevante werkervaring een pré;
Snel kunnen schakelen tussen projecten;
Het overzicht goed kunnen bewaren;
Enthousiast en nauwkeurig.

recruiter van de vacature

Lars Witvliet

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden