Beleidsmedewerker / Werkvoorbereider Civiel

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9017427
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een gemeente in Noord-Nederland zijn wij vanuit Maandag op zoek naar een Beleidsmedewerker / Werkvoorbereider Civiele Techniek. Het gaat om een fulltime functie van 36u per week voor de duur van bijna 2 jaar.

In deze rol als beleidsmedewerker / Werkvoorbereider zul je enerzijds verantwoordelijk zijn voor de beleidsontwikkeling op civiel- en cultuurtechnisch vlak. Daarnaast ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en het beheer van wegen, bruggen en openbare verlichting. Voor dit beheer stel je de ontwerpen, de bestekken en de berekeningen op. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de kostenramingen en de kredieten. Het is in de rol belangrijk dat je het leuk vindt om ook deel te nemen aan diverse interne en externe overlegsituaties. Je zorgt er namelijk voor dat er tijdige afstemming is met partijen als: adviesbureaus, nutsbedrijven, aannemers, leveranciers en andere directe belanghebbenden.

Vanuit de rol zul je je met name bezighouden met projecten die betrekking hebben op het onderhoud van wegen en bruggen. Daarnaast zal ook de openbare verlichting jouw verantwoordelijkheid worden.

Functie eisen

Vanuit de opdrachtgever worden de volgende eisen gesteld:
- Je bent in het bezit van HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur de opleiding HBO Civiele Techniek afgerond.
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
- Naast ruime werkervaring in de voorbereiding ben je ook in staat om beleidsstukken te schrijven
- Je hebt kennis heeft van beheerprogramma´s op het gebied van wegen
- Communicatief ben je sterk en je kunt projectmatig werken

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken.

Interesse? Solliciteren kan door te reageren op deze vacature of door direct contact op te nemen met Pepijn Otto, Recruiter Bouw en Civiele Techniek via: 06 12 98 91 76 / Pepijn.otto@maandag.nl

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden