Re-integratie functie voor verpleegkundige & verzorgende IG

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017420
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Gediplomeerd, maar al jaren niet meer werkzaam als verpleegkundige of verzorgende IG? Maandag® biedt jou de kans om weer volledig bekwaam te worden met alle verpleegtechnische handelingen. Heb jij zin in een nieuwe Maandag®? Mail je CV en ik bel jou!

Ben jij al enige tijd niet meer werkzaam als verpleegkundige of verzorgende IG en daardoor niet meer bekwaam met de verpleegtechnische handelingen? Dát verkleint de kans op de arbeidsmarkt voor jou. Wij willen daar verandering in brengen en zoeken juist die enthousiaste en leergierige medewerker die weer zin heeft in een nieuwe Maandag!

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om weer bekwaam te worden met deze handelingen. Jij krijgt een uitgebreide e-learning en praktijkcursus, geheel op onze kosten. Uiteraard gaan wij ook op zoek naar een passende baan voor jou.
Heb jij affiniteit met de ouderen- en/of gehandicaptenzorg en voldoe jij aan onderstaande functie-eisen? Mail dan snel je CV naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626.

Functie eisen

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige of Verzorgende IG
- Flexibel inzetbaar (alle diensten)
- Affiniteit met de ouderen- en/of gehandicaptenzorg
- Minimaal 24 uur per week inzetbaar
- Je bent communicatief vaardig
- In het bezit van een rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao VVT of gehandicaptenzorg. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden