Docenten schooljaar 2017-2018

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-primair onderwijs
  • remoteId 9017402
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Bij Maandag Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven docenten voor het schooljaar 2017-2018. Ben jij die docent die het verschil maakt?

Maandag® Rotterdam is voor verschillende scholen in de regio Zuid-Holland op zoek naar gedreven docenten, die in het bezit zijn van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid. Wanneer je nog in opleiding bent maar wel ervaring hebt in het onderwijs middels een stage, zijn er ook mogelijkheden die we kunnen bespreken. Wij zoeken docenten voor verschillende vakken, zoals: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, en NaSk.

Ligt jouw ervaring in het (speciaal) basis/voortgezet onderwijs? Ook dan hebben wij mogelijkheden voor je!

Als docent van Maandag® straal jij jouw passie voor het vak uit. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen het onderwijs. Je gaat lesgeven aan leerlingen van het voortgezet onderwijs van verschillende niveaus. Daarnaast zal je deelnemen aan vaksectie vergaderingen en onderhoud je contact met de ouders en verzorgers.

Functie eisen

•2e of 1e graads bevoegdheid voor een van de volgende vakken: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, NaSk of een PABO bevoegdheid
•Ervaring met lesgeven binnen het Voortgezet onderwijs; VMBO, HAVO en/of VWO, bij voorkeur ook onder- en bovenbouw inclusief eindexamen klassen. (Speciaal) basis/voortgezet onderwijs
•Je beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig en flexibel qua inzet en instelling
•Je bent beschikbaar voor het schooljaar 2017-2018

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij hanteren een reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Bibian Janssen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden