GGZ Specialist Wijkteam - Regio Rotterdam

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9017393

Over de functie

Als GGZ-specialist binnen het wijkteam van Gemeente Rotterdam signaleer jij tijdig de GGZ-problematiek in de wijk. Beoordeling en triage van casuïstiek in het wijkteam is een van de hoofdtaken van de functie.
Je geeft advies over de noodzaak en aard van behandeling en ondersteuning. Jij hebt de regie over elke casus en begeleid mensen met GGZ problematiek in de wijk. Je werkt outreachend en beschikt over een helicopterview.
Doorverwijzing en toeleiden van GGZ problematiek naar een passende behandeling is essentieel. Daarnaast pleeg je multidiciplinair overleg en onderhoudt je relevante verbindingen met het wijknetwerk; o.a. huisartsen, POH‐en en
(F)ACT‐teams, wijkagent, woningbouwcorporaties, wijkverpleegkundige en GGZ‐organisaties. Je denkt mee en adviseerd het wijkteam op casuïstiek. Door jouw kennis en ervaring draag jij je expertise over naar de wijkteamleden.

Functie eisen

- Opleiding: HBO-SPV / Verpleegkundig specialist GGZ / SPH met registratie GGZ-Agoog
- Kennis van de GGZ/jeugdwet/wmo
- Kennis van de sociale kaart van Rotterdam
- Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week
- Communicatief vaardig
- Herstelgericht werken
- Flexibel
- Je kunt binnen een maand aan de slag

Jij staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Nancy Smits

recruiter van de vacature

Nancy Smits