Strategisch juridisch Bestuursadviseur

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017388
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een Drentse gemeente zoeken wij een ervaren strategisch (juridisch) Bestuursadviseur voor 32-36 uren per week, voor een periode van een jaar (met een kans op een vaste aanstelling).

De start is in overleg, als je een opzegtermijn hebt vanuit je huidige werkgever is dat bespreekbaar.

Jouw voornaamste taken zijn:

- Advisering aan voornamelijk bestuur, lijn- en programmamanagement en beleidsregisseurs veelal in complexe projecten/opdrachten
- Mede vormgeven van en een bijdrage leveren aan de samenwerking tussen de juridisch adviseurs binnen de gemeente en binnen de buurgemeentes
- Verder ontwikkelen van een denkraam en adviseren over de consequenties die nieuwe samenwerkingsverbanden waar de gemeente bij betrokken is met zich mee brengen

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je een juridische achtergrond op universitaire niveau. Net zo belangrijk vinden wij dat je politiek en organisatorisch sensitief bent.
Je hebt oog voor concernbelangen en zet daar procesvaardigheden op in. Verder ben je communicatief vaardig en kun je omgaan met weerstand. Je ziet uitdaging in ogenschijnlijk lastige adviesprocessen waarbij je snel moet schakelen. Je bent proactief en op een positieve manier aanwezig in de organisatie. De klant ervaart je als een waarde toevoegende sparringpartner.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO) in schaal 11. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van RO te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging Groningen.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden