Verpleegkundige thuiszorg

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017372
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Jij bent als Verpleegkundige samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg van psychogeriatrische en somatische cliënten in de wijk. Je taken lopen uiteen van het uitvoeren van risicovolle handelingen tot coördineren van de dagelijkse zorgmomenten tot het begeleiden van leerlingen. Je biedt dagelijkse zorg aan de bewoners op basis van de indicatie en gemaakte afspraken met de cliënt. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie. Je hebt regelmatig contact met de familie van cliënten voor de afstemming van de optimale zorg.

Functie eisen

- Wij vragen van jou een diploma Verpleegkundige niveau 4;
- een actuele BIG registratie.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kunt u diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. U wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Bij deze functie is er ook de mogelijkheid om in dienst te treden bij de organisatie zelf. Meer zekerheid is er zeker niet te vinden!

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden