Adviseur P&O

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig
  • remoteId 9017349
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wij zoeken een ambitieuze Adviseur P&O met ervaring binnen de overheid. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan hoor ik graag van je!

Personeel en Organisatieadvies levert betrouwbare ondersteuning en hoogwaardig advies op het gebied van Personeel en organisatie aan de managers en medewerkers bij hun opgave voor de stad. Samen met managers en medewerkers werken we aan een moderne, flexibele organisatie die zich continu ontwikkelt en verbetert, waar medewerkers graag werken. Personeel en Organisatieadvies is dé deskundige, ambitieuze partner die excellente dienstverlening levert aan managers en medewerkers.

Wij leveren diensten en producten binnen de hele P&O keten en verbinden alle disciplines daarbinnen aan elkaar. Wij kennen ons vakgebied en de ambities die de gemeentelijke organisatie heeft. Hierdoor zijn wij in staat om de vraag van de partners integraal te beantwoorden en meerwaarde te creëren.

Bij de afdeling Algemeen Advies werken alle Amsterdamse PenO adviseurs, PenO beleidsadviseurs en strategisch PenO adviseurs van de clusters en de stadsdelen. Totaal gaat het om ongeveer 125 medewerkers. De adviseurs werken gedeconcentreerd en worden aangestuurd door 4 teamleiders (per organisatieonderdeel en de stadsdelen als één groep).

De functie betreft PenO advisering aan management bij het organisatieonderdeel Ruimte en Duurzaamheid. Het gaat hierbij vooral om het adviseren van managers en teamleiders over de gehele breedte van de P en O taken. De PenO adviseur wordt hierbij begeleid door twee senioren. We zijn daarom op zoek naar iemand die nog junior is.

Functie eisen

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma
De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar ervaring als Adviseur PenO.
Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties:
- Organisatiesensitiviteit;
- Communicatief sterk;
- Hands on mentaliteit op alle niveaus;
- Zelfstandig: werkt alleen zonder ondersteuning, moet accounthoudersrol kunnen vervullen naar de specialisten van de andere afdelingen.

De kandidaat is beschikbaar per direct tot 31 augustus 2017. Het aantal uren is 32 per week
De kandidaat heeft een afgeronde opleiding in de richting HRM, P&A of een soortgelijke richting.
Heeft de aangeboden kandidaat ervaring met ervaring met implementatie van PenO processen binnen een grote overheidsinstelling of grote commerciele organisatie?
Heeft de aangeboden kandidaat tenminste twee jaar ervaring als PenO adviseur binnen een 100.000+ gemeente?
Heeft de aangeboden kandidaat kennis van de Nieuwe Rechtspositieregeling Gemeente Amsterdam (NRGA)?

recruiter van de vacature

Koen Sanderink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden