Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9017326
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening weet jij als geen ander hóe afwisselend deze baan is. Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag kun jij opnieuw jouw specialisme in deze functie toepassen binnen de gemeente waar jij werkzaam bent.
Voor diverse opdrachtgevers in de regio Overijssel is Maandag® Zwolle regelmatig op zoek naar (ervaren) beleidsmedewerkers op het gebied van Ruimtelijke Ordening.

Het verzorgen van de administratieve- en juridische begeleiding van bestemmingsplannen is jou niet vreemd net als het behandelen van juridische vraagstukken op het gebeid van Ruimtelijke Ordening of Ontwikkeling. Jij begeleidt de wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de geldende wet- en regelgeving.
Als beleidsmedewerker ben je aanwezig bij het wethouder overleg, je informeert hen over de stand van zaken van de lopende projecten. Daarnaast behandel je binnenkomende principeverzoeken en aan de hand hiervan stel je een advies op. Uiteraard is dit maar een greep uit de werkzaamheden die deze veelzijdige functie jou kan bieden!

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Ruimtelijke Ordening of Planologie en in de afgelopen jaren heb je aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je beschikt over kennis en inzicht in het ruimtelijke ordeningsrecht en je hebt inzicht in bestuurlijke besluitvormingsprocessen.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je kunt je goed aanpassen aan verschillende doelgroepen (burgers, bestuurders, collega’s etc.). Jouw houding is zakelijk en flexibel en je bent erg klantgericht. Zelfstandig werken voor jou geen probleem maar in teamverband kun jij ook prima functioneren.
Wat kan Maandag® jou bieden?
We zijn op zoek naar iemand die bij Maandag® in (vaste) dienst wil treden en op detacheringsbasis aan de slag wil gaan bij diverse gemeenten in de regio. Daarnaast bestaan er ook mogelijkheden op projectbasis indien je tijdelijk ergens aan de slag wil gaan.
• Een dienstverband bij Maandag® betekent dat jij diverse opdrachten kunt vervullen. Ook opdrachten voor langere periode is hierbij zeker een mogelijkheid
• Je krijgt een marktconform salaris aangeboden volgens de geldende cao waarbij je wordt ingeschaald naar opleiding en opgedane werkervaring
• Reiskosten worden volledig vergoed op basis van €0,19 netto per kilometer. Beschik jij niet over een eigen auto? Geen probleem! Ook daarin denken wij graag met je mee en kunnen wij een leaseauto voor je regelen
• Werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingen vinden wij ook erg belangrijk en daarvoor zijn er diverse cursussen en trainingen te volgen via onze Maandag® Academy
• Persoonlijke begeleiding kun jij verwachten vanuit de Accountmanager en Recruiter van de Maandag® vestiging waar jij voor aan het werk bent
• Niet te vergeten, een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld behoren ook tot de voorwaarden

Herken jij jezelf in bovenstaande profielschets en ben jij de beleidsmedewerker waar ik naar op zoek ben? Ik kom graag met jou in contact om alle mogelijkheden te bespreken die Maandag® jou kan bieden!

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden