Ergotherapeut

  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9017307
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij werkzaam als Ergotherapeut in de Thuiszorg en heb je kennis van de huidige wet en regelgeving? Kennis van de financiering in de thuiszorg? Ben je flexibel en op korte termijn beschikbaar? Reageer snel!

Voor onze opdrachtgever in de specialistische thuiszorg zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige Ergotherapeut, met ervaring én affiniteit met de Thuiszorg.

Aan huis behandelen zij ouderen met een complexe of meervoudige zorgvraag, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Daarnaast bieden zij specialistische zorg bij patiënten waardoor zij sneller met ontslag uit het ziekenhuis kunnen en ondersteunen zij mensen met een (chronische) ziekte bij het verbeteren of aanpassen van hun leefstijl. Het team ergotherapie in de 1e lijn bestaat uit 6 ergotherapeuten.

Als ergotherapeut richt je je op het optimaliseren van het functioneren van cliënten in het dagelijks leven op het gebied van zelfredzaamheid, ontspanning en het bevorderen van de kwaliteit van leven. Je levert een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers.

Het betreft een functie die per direct ingevuld kan worden, voor 24 - 28 uur per week.

Functie eisen

Als Ergotherapeut heb je:
- Een HBO diploma Ergotherapie
- Een BIG registratie
- Ervaring als extramurale ergotherapeut (!!)
- Kennis van actuele wet en regelgeving
- Kennis van de financiering in de thuiszorg
- Affiniteit met de doelgroep
- Een flexibele instelling
- Een zelfstandige werkhouding
- Een rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT, schaal 55). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Annebel Buermans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden